Zones comuns de la Casa Burés, projecte d'interiorisme / Barcelona

Interiorisme i restauració de les zones comuns de la Casa Burés. Projecte centrat a recuperar els elements originals existents i acompanyar-los de nous materials que no competeixin ni imiten als antics. Projecte en curs.

  • Zonas comunes Casa Burés Barcelona by estudio vilablanch
  • Zonas comunes Casa Burés Barcelona by estudio vilablanch
  • Zonas comunes Casa Burés Barcelona by estudio vilablanch

Les zones comunes de la Casa Burés de Barcelona estan situades en diferents espais de l'edifici. Per una banda, trobem el vestíbul d'accés, on ens rep una escultura d'un ós Bru a mida natural abraçant una llum. El majestuós vestíbul està cobert per una claraboia i un vitrall de colors de forma pentagonal. 

Al soterrani s'amaguen més espais comuns; una gran zona d'aigües amb una piscina i un Spa, un gimnàs i una zona de festes que inclou una cuina oberta, un menjador i una sala polivalent. 

En tots aquests espais s'ha mantingut el concepte d'interiorisme aplicat a la resta de l'edifici: si s'han conservat els elements originals respectant i potenciant els seus trets positius, i s'han acompanyat de nous materials nobles, suaus i tecnològics, que no imiten ni competeixen amb els existents.