Zones comuns de la Casa Burés, projecte d'interiorisme / Barcelona

Interiorisme i restauració de les zones comuns de la Casa Burés. Projecte centrat a recuperar els elements originals existents i acompanyar-los de nous materials que no competeixin ni imiten als antics. 

  • Zonas comunes Casa Burés by vilablanch

Les zones comuns de la Casa Burés de Barcelona estan situades en diferents espais de l'edifici.

Per una banda, trobem el vestíbul d'accés a les pisos nobles, on ens rep una escultura d'un ós Bru a mida natural abraçant una llum. El majestuós vestíbul està cobert per una claraboia i un vitrall de colors de forma pentagonal. Un segon vestíbul, amb un imponent mostrador fet a mida, dóna accés a la resta de pisos de l'edifici, així com a la plànta del soterrani. Ens aquests espais s'ha aplicat el mateix concepte d'interiorisme desenvolupat per als pisos nobles: s'han conservat els elements originals respectant i potenciant els seus trets positius, i s'han acompanyat de nous materials, que no competeixen ni imiten als existents.

Al soterrani hi trobem una gran zona d'aigües amb una piscina i un spa, una cuina professional, una bodega, un menjador, un gimnàs i una zona de reunió i entreteniment. En aquesta planta s'ha aplicat el mateix concepte creat per als lofts: un interiorisme que recupera l'estètica industrial original d'aquests espais, que en el passat havien servit com a zones d'emmagatzematge.